Miniharmonizák na Jizerce

Podrobné informace k miniharmonizáku 6.A v termínu 16.-18.9.2024.

s přechodem na 2. stupeň bývá zvykem v září pořádat harmonizační dny. Ani tento rok tomu nebude jinak. Od 16. do 18. 9. 2024 strávíme společně v Ekocentru Jizerka v Jizerských horách. Program bude zaměřen na vztahy ve třídě, stmelování kolektivu a poznání nového třídního učitele. Budeme vytvářet třídní pravidla a společně plnit různé aktivity a úkoly zaměřené na kooperaci a spolupráci.

SRAZ A ODJEZD: v pondělí 16.9. v 7:45 na hlavním nádraží (odjezd 8:12 směr Kořenov), odtud pěšky do Ekocentra na Jizerce. 

ODVOZ ZAVAZADEL: sbalené věci, dovezte v pondělí mezi 7:30 a 7:50 na hlavní nádraží ve Smržovce.

UBYTOVÁNÍ: Ekocentrum Jizerka, 2 velké místnosti (dívčí a chlapecká), spaní ve vlastních spacácích na postelích.

JÍDLO: využili bychom svačin z domova, snídaně bychom připravovali také z vlastních zásob a v nedaleké restauraci je zajištěna pondělní večeře, úterní oběd i večeře a středeční oběd. Po celou dobu akce bude pro děti zajištěn pitný režim.

VELKÁ PROSBA: kdo je kulinářsky šikovný a měl by chuť nám pomoci, moc prosíme o upečení buchty, bábovky, koláče či něčeho podobného (i slaného), co by bylo možno podávat k snídani či svačině. Osvědčilo se nám to. Kdo nemá možnost, potěší nás i šťáva, sušenky, ovoce apod. v počtu pro 22 strávníků. Nabídky, prosím, posílejte třídní učitelce na tel. 604 834 150 (Markéta Urbanová).

CENA: celkovou cenu jsme nakonec stanovili na 1000 Kč. Částku prosím zaplaťte do 10. 9. na účet školy: 963 861 399/0800. Do poznámky, prosím připište jméno dítěte a třída 6. A. Nezapomeňte uvést variabilní symbol, který najdete v žákovské knížce v „jiných sděleních.“

CO S SEBOU DO ZAVAZADLA: spacák, polštářek, věci na spaní, hygienické potřeby, přezůvky, sportovní věci na sebe (děti budou převážně venku v přírodě), u kterých nevadí mírné ušpinění, rozumné množství náhradního oblečení, náhradní sportovní boty, baterku, psací potřeby, léky, které pravidelně děti berou, repelent, pokrývku hlavy (šátek, kšiltovka, …), náplasti na puchýře, drobné kapesné.

DO BATŮŽKU I NA CESTU: kopii kartičky z pojišťovnypohodlnou obuv na cestu na Jizerku, svačinu a něco k obědu (toastík, řízeček…) láhev s pitím, pláštěnku, vhodnou čepici, pokud by celou cestu svítilo sluníčko, případně osobní léky.

NÁVRAT: vlakem na nádraží Smržovka ve středu 18.9.2024 v 14:41. Zavazadla si budete moci vyzvednou hned po příjezdu na nádraží. Zbylá zavazadla budou odvezena do školy a můžete si je vyzvednout ve čtvrtek. 19. 9. 

Celý pobyt je bez mobilních telefonů, tabletů a jiných elektronických zařízení. Každý rodič má možnost se spojit s dítětem přes telefon třídní učitelky, pokud bude potřeba. Tuto možnost mají i děti.

V případě jakýchkoli dotazů klidně volejte, pište na telefon 605 877 467 (Klapalová), 604 834 150 (Urbanová).        

Hana Klapalová, Markéta Urbanová, Michaela Komorousová